• Last nedSuperGoals app og få push-varsler om siste nytt, livescore etc.
  • Bli med hvor og når det skjer og delta i debattene - følg SuperGoal på:
Hold deg oppdatert - følg SuperGoal på:
Supergoal .

Vilkår for bruk av supergoal.no

Vilkår for bruk av supergoal.no
Foto: Bildbyrån

Du kan lese her om vilkårene for bruk av supergoal.no - om copyright, lenker, rss-feeds og deling av innhold på sosiale medier.

Af Supergoal .

Kopiering
Artikler, fotografier, grafikk og annet publisert materiale på supergoal.no blir gjort tilgjengelig for visning / lesing. Du er velkommen til å skrive ut individuelle eksemplarer til eget privat bruk. Denne tilgangen gjelder bare fysiske personer. Dermed kan et selskap ikke trykke artikler osv. Og heller ikke til kopiering til selskapets ansatte, med mindre selskapet har en avtale om dette med Copydan, Tekst & Node. Du er også velkommen til å ta en kopi i digital form hvis den utelukkende er til eget personlig bruk i husholdningen, jf. åndsverkloven Kap. 3, § 26. Kopiering til privat bruk. Videre bruk og reproduksjon krever en uttrykkelig avtale med supergoal.no. Hvis du er i tvil om hva du kan kopiere og hvordan, kontakt alltid supergoal.no på redaksjonen@supergoal.no.

Lenker
Du er velkommen til å henvise til forsiden av supergoal.no med en klar angivelse av kilden. Du er også velkommen til å referere til en artikkel ved hjelp av en dyp lenke når du siterer lovlig fra artikkelen. Ikke lenke på en måte som supergoal.no vil se ut som om det er en del av et annet nettsted, med mindre du har inngått en avtale med oss. Brudd kan føre til krav om erstatning, erstatning og erstatning. Supergoal.no er ikke ansvarlig for innholdet på nettsteder som supergoal.no lenker til.

RSS-feeder
RSS-feeder blir gjort tilgjengelig for privat bruk av enkeltpersoner. Du er velkommen til å ta med supergoal.dks RSS-feeder i din egen private nyhetsoversikt på din PC, mobiltelefon eller lignende. Supergoal.no aksepterer derimot ikke at RSS-feeder brukes kommersielt, med mindre det er innhentet en egen tillatelse. 

Artikkeldeling
Artikler kan deles av enkeltpersoner for ikke-kommersielle formål. Deling bør gjøres ved å lenke til artikkelen, ikke kopiere selve artikkelteksten. Deling er ikke tillatt på vegne av selskaper, foreninger eller andre juridiske enheter. Dette betyr at du som privatperson er velkommen til å dele supergoal.no-artikler med kontaktene dine på sosiale medier.