• Last nedSuperGoals app og få push-varsler om siste nytt, livescore etc.
  • Bli med hvor og når det skjer og delta i debattene - følg SuperGoal på:
Hold deg oppdatert - følg SuperGoal på:
Oliver Okstrøm

Nøkkeldag for United-salg: Fem bud venter

Foto: Getty Images. Video: Viaplay.

Det er blant annet utsikter til at en tidligere Milan-eier kommer med et tilbud.

Af Oliver Okstrøm

Onsdag er en viktig dag i forhold til Glazer-familiens salg av sine Manchester United-aksjer. Frist for å levere tilbud til klubben er i kveld kl 20.00.

Her er det ventet at det kommer tilbud på 60 milliarder norske kroner. Dette er skrevet av Sky Sports.

I tillegg vises det til at det trolig vil komme fem ulike bud, men at det er mulighet for inntil åtte ulike. Av disse har to av dem vært kjent i lang tid i form av den qatarske sjeiken Jassim bin Hamas Al Thani og den engelske rikmannen Sir Jim Ratcliffe.

I tillegg skal både Elliott Management, som tidligere eide AC Milan, ha vært involvert. Dette gjelder også MSD Partners, Ares og Oaktree Capital, som har aksjer i Inter.

Med utsikter til tilbud på 60 milliarder kroner, er det fortsatt et stykke unna det Glazer-familien planlegger å få for sin del av klubben. Det skal høres ut som om de ønsker 70milliarder kroner.

Det vises også til at en av interessentene kan få eksklusivitet til å kjøpe aksjene, men det er mest sannsynlig akkurat nå at det blir en ny budrunde.

Glazer-familien er heller ikke forpliktet til å selge sine aksjer dersom de ikke er fornøyd med tilbudene som skulle komme.